
پروفسور جلال جمالیان نصرآبادی
- نام و نام خانوادگی:پروفسور جلال جمالیان نصرآبادی
- تلفن:
- ایمیل:jamalian@shirazu.ac.ir
- مرتبه علمی:استاد
- رشته تحصیلی:مهندسی غذایی
- دکترا مهندسی صنایع غذایی
- دکترا مهندسی صنایع غذایی
- Effect of heat treatment process on the fatigue behavior of AISI ۱۰۶۰ steelIranian International Journal of Iron and Steel
- Effect of heat treatment process on the fatigue behavior of AISI ۱۰۶۰ steelIranian International Journal of Iron and Steel
- Effect of heat treatment process on the fatigue behavior of AISI ۱۰۶۰ steelIranian International Journal of Iron and Steel

۱. The inhibitory potential of Zataria multiflora and Syzygium aromaticum essential oil on growth and aflatoxin production by Aspergillus flavus in culture media and Iranian white cheese
MOOSAVI-NASAB Marzieh ، Jamalian Nasr Abadi Jalal، Heshmati Hana، Haghighi-Manesh Soroush (2017)., Food Science & Nutrition, 0-0.
۲. Effects of carrot pomace powder and a mixture of pectin and xanthan on the quality of gluten-free batter and cakes
Majzoobi Mahsa، vosooghipoor zahra، Mesbahi Gholamreza، Jamalian Nasr Abadi Jalal، farahnaky asgar (2017)., Journal of Texture Studies, 0-0.
۱. Improvement of the quality of gluten-free sponge cake using different levels and particle sizes of carrot pomace powder
Poor Zahra Vosooghi، Jamalian Jalal، Farahnaky Asgar، Majzoobi Mahsa (۲۰۱۶)., International Journal of Food Science and Technology, 51, 1369-1377.
۲. بررسی وضعیت دریافت کالری و برخی عوامل مرتبط با آن در خانوارهای روستائی جنوب استان کرمان
بهروزه سمیرا، شاه ولی منصور، جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۹۵).، مجله دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، ۱۳۰-۱۳۷.
۳. بررسی کالری دریافتی روزانه خانوارهای روستایی منطقه موردمطالعه جنوب استان کرمان
بهروزه سمیرا، شاه ولی منصور، جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۹۵).، مجله دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، ۱۶۳-۱۷۳.
۴. EFFECTS OF CARROT POMACE POWDER AND HYDROCOLLOIDS ON THE QUALITY OF GLUTEN-FREE CAKE
Majzoobi Mahsa، vosooghipoor zahra، Mesbahi Gholamreza، Jamalian Nasr Abadi Jalal، farahnaky asgar (2016)., 66th Australasion Grain Science Conference, 1 April, Australia.
۱. Effect of White Wheat Flour Substitution with Whole Oat Flour on Physical Properties of Part-Baked Frozen Bread
Raissjalali Aida، Jamalian Jalal، Farahnaky Asgar، Majzoobi Mahsa (۲۰۱۵)., Journal of Texture Studies, 46, 411-419.
۲. Effect of whole oat flour on physicochemical properties of part-baked frozen bread
Majzoobi Mahsa، raiss jalali aida، Jamalian Nasr Abadi Jalal، farahnaky asgar (2015)., International Food Science and Technology 50th Conference, 1 April, NewZealand.
۱. ارزیابی خصوصیات کیفی کیتوزان تولیدی از پوسته میگو و کیتوزان تجاری پوسته خر چنگ
موسوی نسب مرضیه، موسوی نصب سحرسادات، مصباحی غلامرضا، جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۹۳).، فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۶۳-۱۷۴.
۲. Effect of particlesize reduction hydrothermal and fermenation treatments on phytic acid content and some physicochemical properties of wheat bran
Majzoobi Mahsa، pashangeh safoora، farahnaky asgar، Mohammad Hadi Eskandari، Jamalian Nasr Abadi Jalal (۲۰۱۴)., Journal of food Science and Technology, 2755-2761.
۳. Effect of particle size reduction hydrothermal and fermenation treatment on phytic acid content and some physicochemical properties of wheat bran
Majzoobi Mahsa، pashangeh safoora، farahnaky asgar، Mohammad Hadi Eskandari، Jamalian Nasr Abadi Jalal (۲۰۱۴)., Journal of Food Scinece and Technology, 2755-2761.
۱. تأثیر آرد جودوسر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان نیمه پخته منجمد
رئیس جلالی آیدا، مجذوبی مهسا، فرحناکی عسکر، جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۹۲).، بیست و یکمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران، ۲-۲ خرداد، شیراز.
۲. یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن
موسوی نصب سحرسادات، موسوی نسب مرضیه، مصباحی غلامرضا، جمالیان نصرابادی جلال، مقصودلو یحیی (۱۳۹۲).، نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی، ۱-۱۷.
۱. تعیین اثرات نشاسته حرارتی-رطوبتی گندم بر خصوصیات خمیر و نان
مجذوبی مهسا، روشن فریده، کدیور مهدی، فرحناکی عسکر، جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۹۱).، کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا (از سفره تا مزرعه)، ۲-۲ خرداد، تهران.
۲. برسی ویژگی های کیتوزان حاصل از ضایعات میگوی خلیج فارس و تولید فیلم خوراکی از آن
موسوی نسب مرضیه، موسوی نصب سحرالسادات، مصباحی غلامرضا، جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۹۱).، همایش ملی آبزیان، ۲-۲ خرداد، بوشهر.
۳. The effect of microwave pasteurization on some physical and chemical characteristics of milk
dehghan manshadi afsaneh، Jamalian Nasr Abadi Jalal، farahnaky asgar، Mesbahi Gholamreza، MOOSAVI-NASAB Marzieh (۲۰۱۲)., International Journal of Food Engineering, 1-12.
۱. تاثیر افزودن پودر تفاله گوجه فرنگی و پودر تفاله چغندر قند بر خواص فارینوگرافی خمیر نان
مجذوبی مهسا، فرحناکی عسکر، جمالیان نصرابادی جلال، سریری قوی فرناز، مصباحی غلامرضا (۱۳۹۰).، فصلنامه علوم و صنایع غذایی، ۱-۹.
۲. Effect of tomato pomace powder on physicochemical properties of flat bread (Barbari bread)
Majzoobi Mahsa، sariri ghavi farnaz، farahnaky asgar، Jamalian Nasr Abadi Jalal، Mesbahi Gholamreza (۲۰۱۱)., Journal of Food Processing and Preservation, 247-256.
۳. The effect of consuming oxidized oil supplemented with fiber on lipid profiles in rat model
shafaei zadeh shila، Jamalian Nasr Abadi Jalal، owji ali akbar، azad bakht leila، Ramezani Roghaye، karbalaei narges، rajaei fard abdolreza، tabatabai negar (2011)., Journal of Research in Medical Sciences, 1541-1549.
۴. Effect of Cysteine on the physicochemical properties of wheat starch
Majzoobi Mahsa، farahnaky asgar، Jamalian Nasr Abadi Jalal (۲۰۱۱)., Food Chemistry, 795-800.
۵. Physicochemical properties of pregelatinized wheat starch produced by twin drum drier
Majzoobi Mahsa، farahnaky asgar، Jamalian Nasr Abadi Jalal، Tongdong T، Mesbahi Gholamreza (۲۰۱۱)., Journal of Agricultural Science and Technology, 193-202.
۱. Effects of L-Cysteine on some characteristics of wheat starch
Radi Mohsen، Jamalian Jalal، Farahnaky Asgar، Majzoobi Mahsa (۲۰۱۱)., Food Chemistry, 124, 795-800.
۲. مقایسه استفاده از لعاب دهی یخی آب و کیتوزان بر خصوصیات کیفی میگوی منجمد
موسوی نصب سحرسادات، موسوی نسب مرضیه، مصباحی غلامرضا، جمالیان نصرابادی جلال، مقصودلو یحیی (۱۳۸۹).، نخستین همایش ملی فراوری و بهداشت فراورده های شیلاتی، ۲-۲ خرداد، ایران-بندر انزلی.
۳. تولید کیتوزان از پوسته میگو و بررسی برخی از خصوصیات فیزیکی آن
موسوی نصب سحرسادات، موسوی نسب مرضیه، مصباحی غلامرضا، جمالیان نصرابادی جلال، مقصود لو یحیی (۱۳۸۹).، سومین همایش میگوی ایران، ۲-۲ خرداد، ایران-بوشهر.
۴. فرهنگ نوین کشاورزی و منابع طبیعی جلد هفتم – علوم و صنایع غذایی
شاهدی محمد، جمالیان نصرابادی جلال، لامع حسن، دخانی شهرام (۱۳۸۹).
۱. اثر تفاله چغندر قند بر کیفیت نان بربری
مجذوبی مهسا، مصباحی غلامرضا، سریری قوی فرناز، فرحناکی عسکر، جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۸۹).، نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران ، ۱-۱۴.
۲. Effects of raw and processed wheat germs on the properties of dough and flat bread and its shelf-life
Majzoobi Mahsa، Farhoodi Somaye، farahnaky asgar، Jamalian Nasr Abadi Jalal، Ramezani Roghaye، Taghi poor Mohammad Javad (2010)., 6th Food Science International Symposium, 1 April, چین.
۱. Effects of L-ascorbic acid and L-cysteine on the physicochemical characteristics of wheat starch
Tongdang ، Jamalian ، Farahnaky ، Majzoobi (۲۰۱۰)., Gums and Stabilisers for the Food Industry 15, 1 January.
۲. Application of sugar beet pulp as dough and bread improver (Barbari bread)
Sariri ، Jamalian ، Mesbahi ، Farahnaky ، Majzoobi (۲۰۱۰)., Gums and Stabilisers for the Food Industry 15, 1 January.
۳. افزودن پوست و دانه گوجه فرنگی به سس به منظور بهبود ارزش غذایی و خصوصیات رئولوژیک آن
مصباحی غلامرضا، عباسی اعظم، جمالیان نصرابادی جلال، فرحناکی عسکر (۱۳۸۸).، علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی، ۶۹-۸۳.
۴. Physicochemical properties of phosphoryl chloride cross-linked wheat starch
Majzoobi Mahsa، farahnaky asgar، Jamalian Nasr Abadi Jalal، Tongdong Karrila Tawea (2009)., Iranian Polymer Journal, 491-499.
۵. Application of sugar beet pulp as dough and bread improver
Majzoobi Mahsa، farahnaky asgar، Jamalian Nasr Abadi Jalal، Mesbahi Gholamreza، sariri ghavi farnaz (2009)., The 15th Gums and stabilizer s for the FoodIndustry, 1 April, انگلستان-رکسهام.
۶. Effect of microwave cooking on physicochemical properties of wheat starch
Majzoobi Mahsa، رادی محسن، farahnaky asgar، Jamalian Nasr Abadi Jalal (۲۰۰۹)., ۶th International Symposium on Food Rheology and Structure, 1 April, سوئیس.
۱. تأثیر دما بر تغییرات ترکیبات فنلی در رقم گندم نان مقاوم به ویروس موزائیک رگه ای گندم
زینتی زهرا، اساد محمدتقی، معصومی محمود، جمالیان نصرابادی جلال، عالم زاده عباس (۱۳۸۷).، هجدهمین کنگره گیاهپزشکی ایران، ۲-۲ خرداد، همدان.
۲. تاثیر دما بر تغییرات ترکیبات فنلی در رقم گندم نان مقاوم به ویروس موزائیک رگه ای گندم
زینتی زهرا، اساد محمدتقی، معصومی محمود، جمالیان نصرابادی جلال، عالم زاده عباس (۱۳۸۷).، هجدهمین کنگره گیاهپزشکی ایران، ۲-۲ خرداد، تهران.
۳. تاثیر دما بر تغییرات ترکیبات فنلی در رقم کندم نان مقاوم به ویروس موزائیک رگه ای گندم
اساد محمدتقی، جمالیان نصرابادی جلال، عالم زاده عباس (۱۳۸۷).، هجدهمین کنگره گیاه پزشکی ایران، ۲-۲ خرداد، ایران-همدان.
۴. مقایسه اثر افزودن پودر تفاله گوجه فرنگی و پودر تفاله چغندر قند بر خواص فارینو گرافی خمیر نان
مجذوبی مهسا، فرحناکی عسکر، جمالیان نصرابادی جلال، مصباحی غلامرضا (۱۳۸۷).، هجدهمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی، ۲-۲ خرداد، ایران-مشهد.
۵. تولید و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی نشاسته گندم با اتصالات عرضی
مجذوبی مهسا، فرحناکی عسکر، جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۸۷).، هجدهمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی، ۲-۲ خرداد، ایران-مشهد.
۶. تولید نشاسته پش ژلاتینه گندم و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی آن
مجذوبی مهسا، فرحناکی عسکر، جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۸۷).، هجدهمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی، ۲-۲ خرداد، ایران-مشهد.
۷. تولید نشاسته اصلاح شده گندم با استفاده ازمایکروویو و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی آن
مجذوبی مهسا، فرحناکی عسکر، جمالیان نصرابادی جلال، مصباحی غلامرضا (۱۳۸۷).، هجدهمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی، ۲-۲ خرداد، ایران-مشهد.
۸. تولید نشاسته اصلاح شده گندم با استفاده از اتوکلاو و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی آن
مجذوبی مهسا، فرحناکی عسکر، جمالیان نصرابادی جلال، مصباحی غلامرضا (۱۳۸۷).، هجدهمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی، ۲-۲ خرداد، ایران-مشهد.
۹. بررسی تاثیر سیستئین بر خواص عملکردی نشاسته گندم
مجذوبی مهسا، فرحناکی عسکر، جمالیان نصرابادی جلال، مصباحی غلامرضا (۱۳۸۷).، هجدهمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی، ۲-۲ خرداد، ایران-مشهد.
۱۰. بررسی تاثیر آسکوربیک اسید بر خواص عملکردی نشاسته گندم
مجذوبی مهسا، فرحناکی عسکر، جمالیان نصرابادی جلال، مصباحی غلامرضا (۱۳۸۷).، هجدهمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی، ۲-۲ خرداد، ایران-مشهد.
۱۱. ارزیابی وضعیت انبار داری سس های امولسیونی
مصباحی غلامرضا، جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۸۷).، هجدهمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی، ۲-۲ خرداد، ایران-مشهد.
۱۳. THE USE OF TOMATO PULP POWDER AS A THICKENING AGENT IN THE FORMULATION OF TOMATO KETCHUP
farahnaky asgar، Jamalian Nasr Abadi Jalal، Mesbahi Gholamreza (۲۰۰۸)., journal o f texture studies, 169-183.
۱۴. The Inclusion of Tomato Pulp Powder as a Thickening Agent in the Formulation of Tomato Ketchup
farahnaky asgar، Jamalian Nasr Abadi Jalal، Mesbahi Gholamreza (۲۰۰۸)., International Hydrocolloids Conference 2008, 1 April, singapore.
۱. سس سیب دارای پتانسیل بالا برای رقابت با سس مایونز و سس کچاپ
مصباحی غلامرضا، جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۸۶).، هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی کشور، ۱-۱ خرداد، ایران-ارومیه.
۲. شیمی غذائی
جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۸۶).
۱. بررسی امکان فساد سس مایونز در شرایط نگهداری در دمای بالا و در بسته های بزرگ پلاستیکی
مصباحی غلامرضا، جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۸۶).، علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان، ۲۹۹-۳۱۵.
۱. استخراج لاکتوفرین از آب پنیر و خالص سازی آن با استفاده از روش افینیتی کروماتوگرافی
کرباسی احمد، جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۸۵).، نهمین کنگره تغذیه ایران، ۱-۱ خرداد، ایران-تبریز.
۲. فرمولاسیون سس سیب متناسب با ذایقه ایرانی
مصباحی غلامرضا، جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۸۵).، مجله علوم وفنون کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان، ۲۰۳-۲۱۱.
۳. Viability of Lactobacillus acidophilus and Bifidobacteria…
Karbasi Ahmad، Jamalian Nasr Abadi Jalal (۲۰۰۶)., IUFOST Congress(Food is life), 1 April, France.
۴. Modelling of growth popfile of three single strain starter cultures ?
Karbasi Ahmad، Jamalian Nasr Abadi Jalal (۲۰۰۶)., IUFOST Congress(Food is life)France, 1 April, France.
۵. Spray drying of lime juice concentrate (citrus auraniforia) Effect of process parameters and addition of dryin aid
Niakousari Mehrdad، Mesbahi Gholamreza، Jamalian Nasr Abadi Jalal (۲۰۰۶)., ۱۷th International Congress of Chemical and precess Engineering, 1 April, Czech Republic-prug.
۱. بررسی عملکرد کتیرا به عنوان ماده پایدارکننده و قوام دهنده کاملاً طبیعی در سسهای امولسیونی
مصباحی غلامرضا، جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۸۴).، پانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، ۲-۲ خرداد، ایران-تهران.
۲. Extraction of favism-inducing agents from whole seeds of faba bean (Vicia faba L var major)
Ghorbani Mohammad، Jamalian Jalal (۲۰۰۵)., Journal of the Science of Food and Agriculture, 85, 1055-1060.
۲. Amino acid content and availability in low, medium and high tannin sorghum grain for poultry
Mirhadi ، Jamalian (۲۰۰۵)., International Journal of Poultry Science, 4, 27-31.
۳. ارزیابی خواص عملکردی و کاربردی پکتین تفاله چغندر قند
مصباحی غلامرضا، جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۸۳).، بیست و ششمین دوره سمینارهای کارخانه های قند و شکر ایران، ۲-۲ خرداد، مشهد- ایران.
۴. بررسی اثر مواد کاهنده ویسکوزیته بر پخت C و ضایعات ملاس در کارخانجات قند چغندری
حجت الاسلامی محمد، شکرانی رضا، کرباسی احمد، جمالیان نصرابادی جلال، مصباحی غلامرضا (۱۳۸۳).، مجله علوم غذائی و تغذیه دانشگاه آزاد ، ۱۱-۲۰.
۵. استفاده از کتیرا در سس مایونز به جای مواد پایدار کننده و قوام دهنده وارداتی
مصباحی غلامرضا، جمالیان نصرابادی جلال، گلکاری حجت الله (۱۳۸۳).، مجله علوم وفنون کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان ، ۱۹۱-۲۰۳.
۱. استخراج مواد پکتینی از تفاله چغندر قند و بررسی کاربرد آن در محصولات غــذایی
مصباحی غلامرضا، جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۸۱).، مجله علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان ، ۱۲۵-۱۳۸.
۱. Application of riboflavin-deficient rat erythrocytes in the in vitro assay of faba bean toxicity
Jamalian (۲۰۰۲)., Iranian Journal of Medical Sciences, 27, 80-84.
۱. کاهش ضایعات قندی ملاس با استفاده از ماده کاهنده ویسکوزیته ارانــوس CB۹
کرباسی احمد، شکرانی رضا، حجت الاسلامی محمد، مصباحی غلامرضا، جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۷۹).، یازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران . دانشکده فنی دانشگاه تهران، ۲-۲ خرداد، ایران- تهران.
۱. Removal of favism-inducing factors vicine and convicine and the associated effects on the protein content and digestibility of fababeans (Vicia faba L)
Jamalian Jalal (۱۹۹۹)., Journal of the Science of Food and Agriculture, 79, 1909-1914.
۱. Variation in Vicine Concentration during Pod Development in Broad Bean (Vicia faba L.)
Bassiri Abdollah، Jamalian Jalal (۱۹۷۸)., Journal of Agricultural and Food Chemistry, 26, 1454-1456.
۲. Favism‐inducing toxins in broad beans (Vicia faba). Determination of vicine content and investigation of other non‐protein nitrogenous compounds in different broad bean cultivars
Jamalian Jalal (۱۹۷۸)., Journal of the Science of Food and Agriculture, 29, 136-140.
۳. Favism-inducing toxins in broad beans (Vicia faba) biological activities of broad beans extracts in favism – Sensitive subjects
Hudson Bertram J.F.، Jamalian Jalal (۱۹۷۷)., Qualitas Plantarum Plant Foods for Human Nutrition, 27, 213-219.
۴. Favism-inducing toxins in broad beans (Vicia faba): Estimation of the vicine contents of broad bean and other legume samples
Hudson Bertram J.F.، Jamalian Jalal (۱۹۷۷)., Qualitas Plantarum Plant Foods for Human Nutrition, 27, 207-211.
۱. Favism-inducing toxins in broad beans (Vicia faba) examination of bean extracts for pyrimidine glucosides
Hudson Bertram J.F.، Jamalian Jalal (۱۹۷۶)., Qualitas Plantarum Plant Foods for Human Nutrition, 26, 331-339.
۱. Investigations on favism inducing toxins in broad beans (Vicia faba L.)
Hudson ، Jamalian (۱۹۷۳)., Proceedings of the Nutrition Society, 32.
- ۱. فرهنگ نوین کشاورزی و منابع طبیعی جلد هفتم - علوم و صنایع غذایی شاهدی محمد، جمالیان نصرابادی جلال، لامع حسن، دخانی شهرام (۱۳۸۹).
- ۱. شیمی غذائی جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۸۶).
- شیمی مواد غذائی جمالیان نصرابادی جلال (۱۳۸۶).

رکوردی یافت نشد!
- دانشگده مهندسی دانشگاه شیراز:
