درباره ما

مؤسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز در مهرماه سال ۱۳۸۴شروع به کار کرد و در حال حاضر با ۳۵ رشته فنی، مهندسی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد، ۲۰۰۰ دانشجو و ۱۳۰ عضو هیأت علمی تمام‌وقت، نیمه‌وقت و حق التدریس فعالیت می‌کند. مدیران این مؤسسه پیوسته کوشیده‌اند تا بهترین خدمات آموزشی، پژوهشی و رفاهی را برای دانشجویان فراهم کنند و دستاوردهای آنان به خوبی نشان می‌دهد که در این مسیر موفق بوده‌اند و یک فضای آموزشی عالی را برای علاقه‌مندان به تحصیل فراهم کرده‌اند. این موسسه در حال حاضر در شهرک والفجر شیراز واقع شده است.

با تنها مؤسسه آموزش عالی سطح یک جنوب کشور بیشتر آشنا شوید:

همانطور که می دانید سطح بندی موسسات و دانشگاه های غیر انتفاعی در سایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آدرس https://msrt.ir/fa/institute ارائه گردیده است. اگر به این سایت مراجعه نمایید متوجه می شوید که تنها یک موسسه در جنوب کشور سطح یک محسوب می شود و آن موسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز می باشد.

در این جا بخشی از مصاحبه با ریاست این موسسه جهت آشنایی بیشتر ارائه می گردد:

تنها مؤسسه دانشگاهی  غیرانتفاعی سطح یک در جنوب کشور کدام است؟

چرا مؤسسه پاسارگاد شیراز یکی از بهترین‌هاست؟

1. مؤسسه پاسارگاد شیراز تنها مؤسسه آموزش عالی(غیرانتفاعی) با درجه کیفی سطح یک در میان تمام مؤسسه‌های استان‌های جنوبی کشور است.
  2. مؤسسه پاسارگاد شیراز ساختمانی مستقل و نوساز با زیربنای نه‌هزار مترمربع دارد.
  3. مؤسسه پاسارگاد شیراز دارای امکانات کامل آموزشی، خدماتی هم‌چون کتابخانه مجهز، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های موردنیاز رشته‌های مختلف، سالن اجتماعات، سالن غذاخوری، سالن مطالعه، مرکز اینترنت و… است.
  4. در مؤسسه پاسارگاد شیراز تعداد قابل توجه پذیرفته‌شدگان دانشجویان این دانشگاه با رتبه‌های عالی در مقاطع بالاتر در دانشگاه­های معتبر مانند صنعتی شریف، امیر کبیر، علم و صنعت ایران، دانشگاه شیراز، دانشگاه تهران، اصفهان و …. و کسب افتخارات بسیار دانشجویان در مسابقه‌ها و جشنواره‌های دانشجویی، به خوبی گویای کیفیت آموزشی این مؤسسه است.
  5. برگزاری اردوهای فراوان علمی-سیاحتی به مراکز صنعتی کشور

برگزاری دوره های مختلف کوتاه مدت آموزشی

بخش‌های مختلف مؤسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز در یک نگاه:

مؤسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز  با رشته‌های مختلف در چهار بخش برق و الکترونیک، کامپیوتر و فناوری اطلاعات، مکانیک و عمران و معماری و با ۳۵ رشته در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد فعالیت می‌کند.‌

امکانات مختلف مورد نیاز هر رشته مانند آزمایشگاه، کارگاه و … با تجهیرات کامل و مدرن و در فضای اختصاصی و مناسب  برای دانشجویان فراهم شده و در دسترس آن ها قرار دارد.

فهرست رشته‌های این دانشگاه در مقاطع مختلف عبارتند از :۲  رشته در مقطع کاردانی پیوسته) الکتروتکنیک – برق صنعتی، معماری – نقشه کشی معماری و ۱۰ رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته(مهندسی تکنولوژی برق الکترونیک،مهندسی تکنولوژی برق مخابرات، مهندسی تکنولوژی کنترل گرایش ابزار دقیق،مهندسی تکنولوژی برق – قدرت،مهندسی تکنولوژی برق- انتقال وتوزیع،مهندسی تکنولوژی کامپیوتر – نرم افزار،مهندسی تکنولوژی فناوری اطلاعات و ارتباطات،مهندسی تکنولوژی تاسیسات حرارتی و برودتی، مهندسی تکنولوژی مکانیک ساخت وتولید،مهندسی تکنولوژی- طراحی و نقشه کشی صنعتی) ,۱۰رشته کارشناسی ارشد(مهندسی مکانیک – طراحی کاربردی، مهندسی مکانیک تبدیل انرژی،مهندسی فناوری اطلاعات،مهندسی فناوری اطلاعات – شبکه های کامپیوتری، مهندسی کامپیوتر – هوش مصنوعی و رباتیک، مهندسی کامپیوتر – شبکه های کامپیوتری،مهندسی برق- مخابرات سیستم، مهندسی برق-  کنترل،مهندسی برق – سیستم های قدرت،مهندسی برق – نانو الکترونیک, ۸رشته کارشناسی پیوسته(مهندسی پزشکی، مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق، مهندسی نقشه برداری،مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی معماری ،مهندسی انرژی

بخش‌های آموزشی، خدماتی و رفاهی:

مؤسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز با هدف فراهم کردن محیطی مناسب برای پرورش و رشد دانشجویان، بخش‌های مختلفی را راه‌اندازی کرده است:

کتابخانه:کتابخانه موسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز با ده هزار جلد کتاب چاپی و شصت هزار جلد کتاب الکترونیکی و بخش نشریات چاپی و الکترونیکی

سالن مطالعه:سالن مطالعه مجزا برای دانشجویان خانم و آقا، همراه با  اینترنت پرسرعت جهت دانلود فیلم‌های آموزشی، کتاب‌ها و مقاله‌های دیجیتالی و…

مجموعه ورزشی: مجموعه ورزشی والفجر با امکانات کامل ورزشی

سالن غذا خوری :سالن غذا خوری مرکزی مؤسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز

مرکز اینترنت :مرکز اینترنت مؤسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز  با نرم‌افزارها به‌روز مورد نیاز دانشجویان

دکتر محمدحسین کرمی

دکتر ناصر نیکوبخت