برگزاری مسابقات ورزشی رشته های آمادگی جسمانی ، بسکتبال،طناب زنی،والیبال،دوچرخه سواری و شطرنج

به استحضار علاقه مندان رشته های آمادگی جسمانی ، بسکتبال،طناب زنی،والیبال،دوچرخه سواری و شطرنج می رساند جهت شرکت در مسابقات و دریافت آیین نامه هر چه سریعتر رشته ورزشی خود را به آدرس  fgh.mozafari@gmail.com ارسال نمائید.و یا از طریق شماره واتس اپ ۰۷۱۳۸۴۲۸۰۱۴ سوالات خود را مطرح کنید.

شرکت کنندگان قبل از شرکت در مسابقه باید معرفی نامه خود را از طریق معاونت دانشجویی موسسه به ستاد مربوطه ارسال نمایند لذا جهت شرکت در مسابقات ،حضور خود را از طریق شماره واتس اپ ۰۷۱۳۸۴۲۸۰۱۴ به کارشناس امور دانشجویی موسسه سرکار خانم مظفری اعلام نمائید.

آخرین مهلت ارسال کلیپ  ۱۴۰۰/۳/۱۳ میباشد و شرکت کنندگان باید تا قبل از این تاریخ از طریق معاونت دانشجویی معرفی نامه خود را به ستاد برگزاری ارسال کرده باشند.

بدون دیدگاه