پیام تبریک آقای دکتر محمد حسین رئوفت ریاست محترم موسسه آموزش عالی پاسارگاد به مناسبت روز مهندس

برای مهندسین بن بستی وجود ندارد

” روز مهندس گرامی باد”

پویایی هر جامعه مرهون تلاش های بی وقفه مهندسانی است که با بهره گیری از دانش فنی چرخ های اقتصاد کشور را به حرکت در آورده و ضامن بقا و توسعه پایدار کشور می باشند.

پنجم اسفند ماه زادروز حکیم فرزانه و دانشمند عالیقدر ایران خواجه نصیر الدین طوسی باز گوی رسالت این قشر فرهیخته در سیر پیشرفت این مرز و بوم می باشد.

باشد تا موسسه آموزش عالی پاسارگاد در راستای تربیت این قشر فهیم قدم های استوارتری برداشته و آینده روشنی را برای جوانان این مرز و بوم رقم بزند.

دکتر محمد حسین رئوفت

رئیس موسسه آموزش عالی پاسارگاد