مراسم معارفه سرپرست جدید مؤسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز برگزار شد:

مراسم معارفه دکتر محمد حسین رئوفت سرپرست جدید مؤسسه آموزش عالی پاسارگاد شیرازدر سالن آمفی تئاتر  این مؤسسه در روز دوشنبه ۶/۱۰/۱۴۰۰ با حضور ریاست هیات  موسس ، ریاست هیات امنا  و نمایندگان ایشان و جمعی از اساتید و کارمندان این مؤسسه برگزارشد. در این مراسم آقای دکتر کرمی رئیس هیات مؤسس ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده به ویژه در دو سال اخیر به بیان اهمیت رسالت مؤسسه های آموزش عالی در تربیت دانشجو پرداختند و به استمرار نگهداری تضمین کیفیت آموزش در این مؤسسه جهت تربیت دانشجویان فرهیخته و پرهیز از ایجاد مدرک بدون پشتوانه علمی تاکیدکردند. در ادامه ایشان حضور دکتر رئوفت را به عنوان فرصتی ارزشمند جهت افزایش فضای دانش و بینش و نوید دهنده محیطی پویا در موسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز دانستند.

در ادامه آقای دکتر تقوایی که  به نمایندگی  از اعضاء هیات امنا در این مراسم حضور داشتند از تلاش های انجام شده در مؤسسه آموزش عالی پاسارگاد که همچنان به عنوان تنها مؤسسه سطح یک جنوب کشور شناخته می شود تقدیر نموده و ابراز امیدواری کردند که در آینده ای نزدیک با افزایش تعداد رشته ها و تلاش ها شاهد رشد  و شکوفایی بیشتر مؤسسه باشیم.

در این مراسم آقای دکتر رئوفت در سخنانی ضمن تشکر از حسن اعتماد اعضا هیات امنا و  هیات مؤسس به ایشان، اظهار امیدواری کردند که با همکاری و تلاش همکاران خود بتوانند در انجام رسالت محوله موفق و تاثیرگذار باشند. همچنین ضمن قدردانی از زحمات گذشته به بیان اهمیت پژوهش  در کنار آموزش و ایجاد فضای مناسب جهت این مهم پرداختند. همچنین ایشان اظهار امیدواری کردند که فضای تعامل بین اساتید، دانشجویان و کارمندان رونق یافته و به تدریج مؤسسه به سوی یک دانشگاه ارتقاء یابد.

سپس اعضاء هیات موسس و هیات  امنا ابلاغ مسئولیت دکتر رئوفت را به ایشان تسلیم کردند.

روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *