اطلاعیه کارت ورود به جلسه آزمونهای استخدام قراردادی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

زمان دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم نیمسال اول۱۴۰۲-۱۴۰۱از ۱۸ دی لغایت ۲۵ دی ماه

دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات منوط به تسویه حساب مالی می باشد.

کارت ورود به جلسه آزمون را از سامانه آموزشی http://amoozesh.pasargad-ihe.ac.ir  دریافت نمایید . دانشجویان به منظور کسب مجوزدریافت کارت ورود به جلسه، باید نخست ارزشیابی اساتید که بلافاصله با ورود به میزکار خود با این صفحه مواجه میشوید و  بر روی دکمه ارزشیابی زده ، در این قسمت لیست دروس خود را مشاهده می کنید و با زدن دکمه انجام ارزشیابی روبروی هر درس ، سوالاتی را مشاهده می کنید ، آن ها پاسخ داده و بر روی دکمه ثبت بزنید ، زمانی که ارزشیابی کل دروس خود را تکمیل  کردید ، صفحه میزکار شما باز می شود و سپس باقی مانده شهریه ترم را پرداخت کرده و تسویه حساب کنید.

نکته: جهت پرداخت شهریه به صورت اینترنتی توجه داشته باشید که بعد از وارد کردن اطلاعات کارت عابر بانک، در  صفحه سفید رنگ بعدی دکمه  send any way  (در هر حال ارسال شود) را کلیک کنید تا فرآیند خرید تکمیل گردد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *