دیدار نوروزی در مؤسسه آموزش عالی پاسارگاد

جلسه دیدار همگانی عید نوروز در تاریخ دوشنبه ۲۲ فروردین با حضور کارکنان، اساتید و برخی از اعضاء هیات مؤسس در سالن آمفی تئاتر مؤسسه برگزار گردید.

در این جلسه آقای  دکتر محمد حسین رئوفت ضمن تبریک سال نو   و حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی موفقیت برای دانشجویان، اساتید و کارکنان مؤسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز در سال جدید و با  اشاره به بخشی از برنامه های در دست اجرای دانشگاه گفتند: امید است مؤسسه پاسارگاد در سال پیش رو با تلاش و کوشش بیشتر هم همچنان به عنوان تنها مؤسسه سطح یک جنوب کشور به فعالیت خود ادامه دهد. همچنین ایشان از نحوه همکاری کارکنان اداری جهت پیش برد برنامه های جاری قدردانی ویژه نمودند.

ایشان اضافه نمودند همدلی و همراهی اساتید و کارکنان با مدیریت و تعامل با یکدیگر در شکوفایی مؤسسه نقش بسیار مهمی دارد و همچنین اعلام کردندکه مؤسسه از مهر ماه سال آینده در مقطع  کارشناسی رشته های حسابداری،حقوق و روانشناسی و در مقطع کارشناسی ارشد رشته های معماری پذیرش خواهند داشت.

ایشان اضافه نمودند به منظورارتقاء کیفیت آموزش به فرآیند جذب اساتید سرعت بخشیده‌ایم و در راستای تشویق هیئت علمی و ایجاد فضای رقابت علمی، ضمن ترمیم حقوق اساتید جهت شرکت در کنفرانس ها و چاپ مقالات علمی مورد حمایت مالی قرار می گیرند.

در ادامه آقای دکتر کرمی رئیس هیات مؤسس سال نو و حلول ماه مبارک رمضان  را تبریک گفتند و در خصوص پیدایش نوروز و آیین های نوروزی سخنرانی نمودند.

روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز