جلسه گرامیداشت سالگرد شهادت استاد مطهری و روز استاد با حضور نماینده محترم مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر قادری در مؤسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز برگزار شد:
جلسه گرامیداشت مقام استاد در تاریخ شنبه ۱۷ اردیبهشت با حضور نماینده محترم مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی آقای دکتر قادری، اعضاء هیات مؤسس، اساتید و کارکنان مؤسسه آموزش عالی پاسارگاد در سالن آمفی تئاتر مؤسسه برگزار گردید.
در این جلسه آقای دکتر محمد حسین رئوفت ضمن تبریک عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در این ماه مبارک از زحمات اساتید و کارکنان مؤسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز قدردانی ویژه کردند. ایشان با اشاره به بخشی از فعالیت‌های دانشگاه پاسارگاد شیراز گفتند : امید است مؤسسه پاسارگاد با تلاش و کوشش بیشتر اساتید در راستای ارتقاء سطح علمی دانشجویان گام های بلندی بردارد ایشان همچنین از حضور آقای دکتر قادری در جلسه قدردانی به عمل آوردند.
در ادامه آقای دکتر قادری در سخنانی از ایجاد شهرک دانشگاهی در شهر صدرای شیراز خبر دادند همچنین به تقویت شرکت های دانش بنیان و همکاری ویژه آنان با دانشگاه ها در سال جدید تاکید کردند.
پس از آن آقای دکتر کرمی رئیس هیات مؤسس ضمن تشکر از حضور دکتر قادری به بیان پاره ای از مشکلات ایجاد شده به علت جذب غیر قانونی دانشجو در بعضی از مؤسسات آموزش عالی شیراز پرداختند. ایشان همچنین به مناسبت سالروز بزرگداشت شیخ اجل سعدی شیرازی در وصف ویژگی های این شاعر بزرگ شیراز سخنرانی کردند.
در پایان جوایز ویژه ای به سرکار خانم دکتر صفایی به عنوان استاد نمونه و سرکار خانم مهندس دیانتی به عنوان کارمند نمونه اعطا شد و از زحمات کلیه کارکنان و اساتید مؤسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز قدردانی به عمل آمد.

روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز