مصاحبه دکتر محمد حسین ریوفت با باشگاه خبرنگاران جوان:

کتر محمد حسین رئوفت سرپرست مؤسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز با اشاره به بخشی از فعالیت‌های دانشگاه پاسارگاد شیراز گفت: این موسسه تحت نظارت وزارت تحقیقات، علوم و فناوری است و از نظر کیفی تنها واحد سطح یک در جنوب کشور محسوب می‌شود.
ایشان تصریح کرد: بنای ما از ابتدای تاسیس مشارکت فعال در آموزش عالی کشور با استفاده از هیئت علمی توانا و همچنین وجود کادری دلسوز برای ارائه آموزش مطلوب و با کیفیت بوده است.
وی خاطرنشان کرد: هم‌اینک در ۳۵ رشته کارشناسی، کارشناسی ارشد و کاردانی دانشجویان در این مؤسسه در حال تحصیل هستند.
همچنین اعلام کرد که مؤسسه از مهر ماه سال آینده در مقطع کارشناسی رشته حسابداری،حقوق و روانشناسی و در مقطع کارشناسی ارشد رشته های معماری و حسابداری پذیرش خواهند داشت.
وی با بیان اینکه در جهت بالا بردن کیفیت آموزش به فرآیند جذب اساتید سرعت بخشیده‌ایم و به منظور تشویق هیئت علمی و ایجاد فضای رقابت علمی، اساتید جهت شرکت در کنفرانس ها و چاپ مقالات علمی مورد حمایت مالی قرار می گیرند.
ایشان با بیان اینکه نگاهی جدی به اعمال تخفیف به خانواده شهدا و ایثارگران از جمله دانشجویان رتبه اول تا سوم داریم، افزود: علاوه بر این بیماران خاص، فرزندان کارگران بازنشسته و برگزیدگان المپیاد های مختلف نیز از تخفیف شهریه ویژه برخوردار می‌شوند.
همچنین تقویت ارتباط با صنعت و جذب طرح های پژوهشی مورد توجه خاص قرار دارد.
در ادامه ایشان تصریح کرد: تلاش‌مان بر این است که سطح کیفی موسسه را در بالاترین حد ممکن نگهداریم و در این باره قدردان زحمات هیئت علمی و کادر اداری هستیم.
وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به امکانات موسسه، عنوان کرد: این مؤسسه با ۹ هزار مترمربع زیربنا دارای کارگاه آموزشی با تجهیزات به روز و مورد نیاز دانشجویان است و در حال حاضر ۱۵۰۰ دانشجو در این مؤسسه مشغول به تحصیل هستند.
وی خاطرنشان کرد که در ایام‌الله دهه فجر، مرکز مهارت آموزشی و مشاوره علمی با همکاری فنی و حرفه‌‌ای استان در این موسسه رسما افتتاح خواهد شد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *