اطلاعیه ی ثبت نام و راهنمای ثبت نام غیرحضوری کارشناسی پیوسته

زمان ثبت نام و مدارک کارشناسی پیوسته

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم و آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان آزمون دوره‌های‌ کارشناسی پیوسته  سال‌۱۴۰۱ ( اعم از رشته هایی که پذیرش آنها با آزمون یا صرفاً براساس سوابق تحصیلی صورت  گرفته پذیرفته‌ شده‌اند) به اطلاع می رساند زمان ثبت نام از روزچهار شنبه  ۳۰/۰۶/۱۴۰۱  تا چهارشنبه۰۶/۰۷/۱۴۰۱   به موسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز مراجعه نمایند.

یا بصورت غیر حضوری از طریق لینک زیر ثبت نام نمایند.

مراحل ثبت نام اینترنتی به شرح زیر می باشد:

ابتدا وارد سایت http://amoozesh.pasargad-ihe.ac.ir/Hermes.html?param=Stdnew شده و بعد از پر کردن فرم های مورد نیاز (مانند فرم زیر)

و اسکن مدارک ، درخواست شما جهت بررسی به کارشناس دانشگاه ارسال می شود که شما می توانید مراحل ثبت نام خود را از قسمت سمت چپ (گردش کار)مشاهده نمایید .

و بعد از تایید نهایی از سمت دانشگاه وارد سامانه   amoozesh.pasargad-ihe.ac.ir/stdnew  شده  و با وارد کردن کدملی طبق تصویر زیر :

نام کاربری که شماره دانشجویی و کلمه عبور کد ملی می باشد به شما داده می شود (مانند تصویر زیر)

و شما می توانید وارد سایت  http://amoozesh.pasargad-ihe.ac.ir شده و شهریه را پرداخت و انتخاب واحد نمایید .

با توجه به شرایط کنونی و مجازی بودن کلاس ها وارد سامانه آموزش مجازی http://elearning.pasargad-ihe.ac.ir شده که نام کاربری شماره دانشجویی و کلمه عبور کد ملی می باشد و در آنجا می توانید فایل های مربوط به دروس انتخابی خود و همچنین در کلاس های آنلاین خود شرکت نمایید .

مدارک لازم :

۱ – اصل‌ مدرک‌ دیپلم‌ یا گواهی موقت پایان تحصیلات دوره دوم متوسطه نظام جدید در یکی‌ از شاخه‌های‌ کار و دانش‌ و یا فنی‌ و حرفه‌ای‌ از محل‌ تحصیل‌ مبنی‌ بر گذراندن‌ همه‌ واحدهای ‌درسی، کارورزی‌ و کارآموزی‌ در دوره‌ سه‌ ساله‌ تا پایان‌ شهریور ماه۱۴۰۱ که‌ به‌ تائید رئیس‌ مؤسسه محل ‌تحصیل‌ رسیده‌ باشد.

تبصره ۱: پذیرفته‌شدگان دارای دیپلم شاخه نظری نظام ترمی واحدی و یا سالی واحدی در زمان ثبت‌نام علاوه بر مدرک دیپلم، می‌بایست گواهی مدرک پیش‌دانشگاهی با تاریخ فارغ‌التحصیلی حداکثر تا ۱۴۰۱/۰۶/۳۱ را نیز ارائه نمایند.

تبصره ۲: با توجه به اینکه مطابق ضوابط به دانش آموزان و هنرجویان سال آخر کار و دانش و یا فنی و حرفه ای به شرط اخذ دیپلم تا تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۳۰ اجازه انتخاب کدرشته های تحصیلی نیمسال دوم داده شده است، لذا ثبت نام و ادامه تحصیل پذیرفته شدگان آن دسته ‌از کدرشته های تحصیلی‌که پذیرش‌ آن مربوط‌ به ‌نیمسال دوم سال‌تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ می‌باشد، بشرط اخذ مدرک تحصیلی دیپلم تا تاریخ ۱۴۰۱/۱۱/۳۰ بلامانع می باشد.

۲-درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم از سامانه «دریافت تاییدیه تحصیلی وزارت آموزش و پرورش» به آدرس: emt.medu.ir  و ارائه رسید (کد پیگیری) آن به دانشگاه محل قبولی.

۳- اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آن‌.

۴- اصل کارت ملی و دو برگ فتوکپی از پشت و روی آن

۵- شش قطعه‌ عکس‌ ۴×۳ تمام‌ رخ‌ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌.

۶- مدرکی‌ که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ برادران را با توجه‌ به‌ بند مقرارت وظیفه عمومی مندرج‌ در صفحه ۱۸ دفترچه‌ راهنمای‌ ثبت‌نام و انتخاب رشته‌های تحصیلی دوره‌های‌ کاردانی‌ ‌نظام‌جدید (دانشگاه‌ فنی‌ و حرفه‌ای و مؤسسات آموزش عالی ‌غیرانتفاعی) سال ۱۴۰۰ مشخص ‌کند.

۷-  داوطلبانی که با سهمیه رزمندگان، ایثارگران (شامل: ۱- رزمندگان بسیجی . ۲- رزمندگان جهادگر. ۳- خانواده شهدا «پدر، مادر، خواهر و برادرشهید». ۴- همسر و فرزندان معظم شهدا و یا مفقودالاثر. ۵- جانبازان ۲۵% و بالاتر و همسر و فرزندان آنان. ۶- جانبازان زیر ۲۵% و همسر و فرزندان آنان. ۷- آزادگان عزیز و فرزندان و همسر آنان. ۸- همسر و فرزندان رزمندگان با حداقل شش ماه حضور داوطلبان در جبهه) و یا خانواده شهدا در آزمون پذیرفته‌شده‌اند، در زمان ثبت‌نام، ملزم به ارائه فرم و یا مدرکی در رابطه با تائید سهمیه ثبت نامی خویش نمی-باشند و ملاک عمل برای ثبت نام آنان همان عنوان درج شده در فایل ارسالی از سوی این سازمان می باشد.

۸-اصل فرم انصراف از تحصیل(ویژه دانشجویان انصرافی)

کلیه دانشجویان مشمول نظام وظیفه  لازم است علاوه بر مدارک مربوط به ثبت نام که در بالا  ذکر گردیده مدارک زیر جهت تشکیل پرونده نظام وظیفه تهیه و به پلیس +۱۰ مراجعه نمایند و فرم ثبت نام اولیه را از پلیس + ۱۰ اخذ و در روز ثبت نام حضوری به همراه داشته باشند.

دونسخه پرینت فرم تکمیل شده درخواست معافیت تحصیلی (دریافت از مرکز کپی)

یک نسخه پرینت تکمیل شده مشخصات فردی مشمول جهت صدور مجوز ثبت نام (دریافت از مرکز کپی)

یک نسخه کپی شناسنامه

یک نسخه کپی آخرین مدرک تحصیلی

یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید پرسنلی

تذکر: لطفا قبل از تحویل مدارک به آموزش، به منظور استفاده های بعدی،
کپی یا کپی برابر با اصل تهیه کرده و نزد خود نگه دارید.

آدرس: شیراز بلوار امیر کبیر شهرک ولفجر بلوار فجر غربی موسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز ۷-۰۷۱۳۸۴۲۰۰۰۳