قابل توجه دانشجویان و فرزندان شاهد و جانباز

آیین نامه اجرایی تبصره ماده (۶۶) قانون جامع خدمات رسانی ایثارگران

مشمولین: دانشجویان شاهد و ایثارگر شامل همسر و فرزندان شهدا، جانبازان بیست و پنج درصد (۲۵%) و بالاتر و همسر و فرزندان آنان که در یکی از مقاطع تحصیلی در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی مشغول به تحصیل هستند.

کمک شهریه: شهریه ثابت در دوران مجاز تحصیل و شهریه متغیر دروسی که اولین بار توسط مشمولین اخذ می گردد به جز شهریه دروس پیش نیاز و تکراری.

صد درصد (۱۰۰%)  کمک شهریه تحصیلی به مشمولین شاهد و ایثارگر در دو نیم سال اول تحصیل در مقاطع کارشناسی در نیمسال اول مقاطع کاردانی، کارشناسی ارشد به شرط عدم مشروطی پرداخت می شود و در نیمسال های بعدی پرداخت ها با توجه به وضعیت پیشرفت علمی و معدل دانشجو به صورت زیر خواهد بود:

۱-پرداخت صد در صد (۱۰۰%) کمک شهریه برای مشمولین کلیه مقاطع تحصیلی حائز معدل(۱۷) و بالاتر و برای دانشجویان کارشناسی رشته های فنی، مهندسی و علوم پایه معدل (۱۶) و بالاتر.

۲-پرداخت هفتاد و پنج درصد (۷۵%)  کمک شهریه برای مشمولین کلیه مقاطع تحصیلی حائز معدل (۹۹/۱۶-۱۵) و برای دانشجویان مقطع کارشناسی رشته های فنی، مهندسی و علوم پایه معدل (۹۹/۱۵-۱۴).

۳-پرداخت پنجاه درصد (۵۰%) کمک شهریه برای مشمولین مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی حائز معدل (۹۹/۱۴-۱۲) و برای مشمولین مقطع کارشناسی رشته های فنی، مهندسی و علوم پایه معدل (۹۹/۱۳-۱۲) و نیز دانشجویان کارشناسی ارشد حائز معدل (۹۹/۱۴-۱۴).

تبصره- استفاده از تسهیلات این آیین نامه برای جانبازان بالای پنجاه درصد(۵۰%) بدون محدودیت سنی بوده و برای سایر جامعه هدف ایثارگری بازنشسته مراکز دولتی و غیردولتی و یا دارای سن (۶۰) سال و بالاتر مشمول حداکثر پنجاه درصد(۵۰%) کمک شهریه با توجه به معدل و اولویت بندی فوق خواهند شد ( حائزین بند (۱) پنجاه درصد(۵۰%)، بند(۲) چهل درصد(۴۰%) و بند (۳) سی درصد(۳۰%) کمک شهریه).

تعداد نیم سال های پرداخت شهریه متناسب با آیین نامه های آموزشی مربوط در مقاطع تحصیلی به شرح زیر تعیین می شود:

۱-کاردانی و کارشناسی ناپیوسته: چهار نیم سال تحصیلی.

۲- کارشناسی پیوسته: هشت نیم سال تحصیلی.

۳- کارشناسی ارشد ناپیوسته: چهار نیم سال تحصیلی.

تبصره۱- مشمولین این آیین نامه در هر مقطع تحصیلی فقط یک بار از این تسهیلات می توانند استفاده کنند.

تبصره۲-کمک شهریه واحدهای اخذ شده در ترم تابستان در محدوده سقف سنوات مجاز هر یک از مقاطع تحصیلی در این ماده قابل پرداخت می باشد و به عنوان نیم سال تحصیلی محاسبه نمی گردد.

تبصره۳- پرداخت کمک شهریه جانبازان، آزادگان و همسران شهدا، جانبازان، آزادگان و فرزندان شهدا برای تمامی مقاطع تحصیلی و برای فرزندان جانبازان، آزادگان تا دو مقطع تحصیلی تعیین می گردد.

تبصره۴- مشمولین شرکت کننده در ترم تابستان در صورت عدم گذراندن واحدهای اخذ شده از قبیل(حذف واحد، عدم حضور در سر کلاس و امتحانات و عدم احراز نمره قبولی)، شهریه مربوط به عهده مشمول می باشد.

تبصره۵- مشمولینی که بر اساس ضوابط مندرج در آیین نامه آموزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در مقاطع تحصیلی مختلف نسبت به حذف نیم سال اقدام نمایند در آن نیم سال مشمول دریافت کمک شهریه از سوی بنیاد نخواهند شد و پراخت شهریه مربوط به عهده مشمول است.

تبصره۶- معادلسازی دروس مشمول بهره مندی از خدمات این آیین نامه نمی شود.

تبصره۷- این آیین نامه شامل مشمولین پذیرفته شده از سال تحصیلی ۱۴۰۱ به بعد می باشد و مشمولین ورودی های قبل را شامل نمی شود.