راه های ارتباطی : 071384200032 info@pasargad.ac.ir

• ۲۲ شهریور ۱۳۹۶
  • بازدید140

زمان ثبت نام و مدارک کاردانی پیوسته

ضمن عرض تبريك و خير مقدم و آرزوي موفقيت براي پذيرفته شدگان آزمون دوره‌هاي‌ كارداني‌ نظام‌جديد (دانشگاه فني ‌و حرفه‌اي‌ و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال‌ 1396 ( اعم از رشته هايي كه پذيرش آنها با آزمون يا صرفاً براساس سوابق تحصيلي صورت  گرفته پذيرفته‌ شده‌اند) به اطلاع می رساند زمان ثبت نام از روز شنبه 96/6/25 به موسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز مراجعه نمایند.

* مدارک لازم :

1- اصل‌‌ مدرك ‌‌ديپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جديد يا گواهي‌ ‌موقت‌ ‌پايان ‌‌تحصيلات‌ متوسطه‌ نظام‌جديد در يكي‌ از شاخه‌هاي‌ كاردانش‌ يا فني‌ و حرفه‌اي ‌صادره‌ از محل‌ تحصيل‌ مبني‌ برگذراندن كليه واحدهاي درسي‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، كارورزي و كارآموزي حداكثر تا پايان‌ شهريورماه‌ 1396.

-2اصل‌ مدرك‌ ديپلم‌ يا گواهي‌ موقت‌ پايان‌ تحصيلات‌ نظام‌قديم ‌(هنرستان) مبني‌ برگذراندن‌ كليه‌ دروس‌ چهارساله.

-3اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌

-4شش قطعه‌ عكس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ در سال ‌جاري‌.

-5ارائه رسيد درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي (درخواست تاييديه تحصيلي از دفاتر پيشخوان دولت مي‌بايست اقدام شود).

-6داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدركي‌ را كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ آنان‌ را با توجه‌ به‌ بند ( 3-3) مندرج‌ در صفحات (2و3) دفترچه‌ راهنماي‌ آزمون‌ دوره‌هاي‌ كارداني‌ نظام‌جديد (دانشگاه فني ‌و حرفه‌اي‌ و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال‌ 1396مشخص‌ كند، ارائه‌ نمايند.

-7  داوطلباني كه با سهميه رزمندگان، ايثارگران (شامل: 1- رزمندگان بسيجي . 2- رزمندگان جهادگر. 3- خانواده شهدا «پدر، مادر، خواهر و برادرشهيد». 4- همسر و فرزندان معظم شهدا و يا مفقودالاثر. 5- جانبازان 25% و بالاتر و همسر و فرزندان آنان. 6- جانبازان زير 25% و همسر و فرزندان آنان. 7- آزادگان عزيز و فرزندان و همسر آنان. 8- همسر و فرزندان رزمندگان با حداقل شش ماه حضور داوطلبان در جبهه) و يا خانواده شهدا در آزمون پذيرفته‌شده‌اند، در زمان ثبت‌نام، ملزم به ارائه فرم و يا مدركي در رابطه با تائيد سهميه ثبت نامي خويش نمي-باشند و ملاك عمل براي ثبت نام آنان همان عنوان درج شده در فايل ارسالي از سوي اين سازمان مي باشد

- کلیه دانشجویان مشمول نظام وظیفه  لازم است علاوه بر مدارک مربوط به ثبت نام که در بالا  ذکر گردیده مدارک زیر جهت تشکیل پرونده نظام وظیفه تهیه و به پلیس +۱۰ مراجعه نمایند و فرم ثبت نام اولیه را از پلیس + ۱۰ اخذ و در روز ثبت نام حضوری به همراه داشته باشند.

-  دونسخه پرینت فرم تکمیل شده درخواست معافیت تحصیلی (دریافت از مرکز کپی)

- یک نسخه پرینت تکمیل شده مشخصات فردی مشمول جهت صدور مجوز ثبت نام (دریافت از مرکز کپی)

- یک نسخه کپی کارت ملی

- یک نسخه کپی شناسنامه