راه های ارتباطی : 071384200032 info@pasargad.ac.ir

• ۱۱ آبان ۱۳۹۶
  • بازدید234

زمان ثیت نام و مدارک مورد نیاز دانشجویان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد

داوطلب گرامی، قبولی شما  در مقطع کارشناسی ارشد(تکمیل ظرفیت) مؤسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز، تنها مؤسسه ی سطح یک جنوب کشور را تبریک می گوییم. زمان ثبت‌نام از ۱۳ آبان ۹۶  هر روز از ساعت ۸تا ۱۴.  مکان بلوار امیر کبیر شهرک والفجر  بلوار فجر غربی تلفن. ۷-۰۷۱۳۸۴۲۰۰۳

زمان و مدارک ثبت نام دانشجویان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد جدیدالورود

ضمن عرض تبريك و خير مقدم و آرزوي موفقيت براي پذيرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد  سال تحصيلي97-96 موسسه آموزش عالی پاسارگاد شيراز توجه پذيرفته شدكان محترم را به نكات زير جلب مي نمايد

زمان ثبت نام: ازشنبه 13 آبان 96 از ساعت 8 تا 14

مدارک لازم:

۱-اصل و یک برگ تصویر مدرک کارشناسي (فارغ التحصیلی مقطع کارشناسی حداکثر تا تاریخ ۳۱/۶/۹۶) مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و يا شوراي عالي انقلاب فرهنگي که در آن معدل دوره کارشناسي (ليسانس) قيد شده باشد. به انضمام ریزنمرات مقطع کارشناسی(جهت دارندگان مدرک معادل کارشناسی تأییدیه وزارت علوم ضروری است).

۲- فرم شماره ۱۴ (فرم معدل ) جهت دانشجویان سال آخر (مندرج در سایت سازمان سنجش آموزش کشور)

۳- اصل شناسنامه و کارت ملي و دو سري فتوکپي از تمام صفحات آنها

۴- ۶قطعه عکس تمام رخ ۴×۳ تهيه شده در سال جاري

تبصره : ۱۲قطعه عکس ۴×۳ تهيه شده در سال جاري منحصراً برای برادرانی که با توجه به ضوابط پس از ثبت نام در مؤسسه آموزش عالی برای آنان معافیت تحصیلی صادر می گردد.

۵- مدرک نظام وظیفه عمومی جهت برادران و کپی آن

- کلیه دانشجویان مشمول نظام وظیفه  لازم است علاوه بر مدارک مربوط به ثبت نام که در بالا  ذکر گردیده مدارک زیر جهت تشکیل پرونده نظام وظیفه تهیه و به پلیس +۱۰ مراجعه نمایند و فرم ثبت نام اولیه را از پلیس + ۱۰اخذ و در روز ثبت نام حضوری به همراه داشته باشند.

-  دونسخه پرینت فرم تکمیل شده درخواست معافیت تحصیلی (دریافت از فرایند ثبت نام)

- یک نسخه پرینت تکمیل شده مشخصات فردی مشمول جهت صدور مجوز ثبت نام ( دریافت از فرایند ثبت نام)

- یک نسخه کپی کارت ملی

- یک نسخه کپی شناسنامه