راه های ارتباطی : 071384200032 info@pasargad.ac.ir

• ۲۵ شهریور ۱۳۹۶
  • بازدید538

زمان ثبت نام و مدارک کارشناسی پیوسته

ضمن عرض تبريك و خير مقدم و آرزوي موفقيت براي پذيرفته شدگان آزمون دوره‌هاي‌ كارشناسی پیوسته  سال‌ 1396 ( اعم از رشته هايي كه پذيرش آنها با آزمون يا صرفاً براساس سوابق تحصيلي صورت  گرفته پذيرفته‌ شده‌اند) به اطلاع می رساند زمان ثبت نام از روز دوشنبه 27/6/1396 به موسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز مراجعه نمایند.
* مدارک لازم :
1-اصل مدرك يا گواهي پايان دوره پيش‌دانشگاهي با مهر و امضاء مدير مركز پيش‌دانشگاهي با درج رشته تحصيلي، بخش و شهرستان محل اخذ مدرك پيش دانشگاهي.
2-اصل كارنامه تحصيلي دوره پيش‌دانشگاهي (رياضي ‌فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني، علوم و معارف اسلامي و هنر) با امضاء و مهر دبيرستان يا سازمان آموزش و پرورش
3-اصل ‌مدرك‌‌ يا گواهي‌‌ ديپلم‌‌ متوسطه‌‌ نظام‌جديد با مهر و امضاء مدير دبيرستان ‌و‌ يا هنرستان با درج بخش و شهرستان‌ محل اخذ مدرك
4-اصل كارنامه تحصيلي ديپلم متوسطه نظام جديد (رياضي ‌فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي) با امضاء و مهر دبيرستان يا سازمان آموزش و پرورش
-5اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.
6-اصل كارت ملي به انضمام دو برگ تصوير پشت و روي
7-شش قطعه‌ عكس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ در سال ‌جاري‌.
8-اصل ‌وكپي دفترچه بيمه (درصورت دارا بودن) اعم از خدمات درماني، تامين اجتماعي، ارتش و...
9-ارائه رسيد درخواست تاييديه تحصيلي دوره پيش‌دانشگاهي به موسسه محل قبولي (درخواست تاييديه تحصيلي از دفاتر پيشخوان دولت مي‌بايست اقدام شود(.
10-داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدركي‌ را كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ آنان‌ را با توجه‌ به‌ بند ( 3-3) مندرج‌ در صفحات (2و3) دفترچه‌ راهنماي‌ آزمون‌ دوره‌هاي‌ كارداني‌ نظام‌جديد (دانشگاه فني ‌و حرفه‌اي‌ و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال‌ 1396مشخص‌ كند، ارائه‌ نمايند.
11-  داوطلباني كه با سهميه رزمندگان، ايثارگران (شامل: 1- رزمندگان بسيجي . 2- رزمندگان جهادگر. 3- خانواده شهدا «پدر، مادر، خواهر و برادرشهيد». 4- همسر و فرزندان معظم شهدا و يا مفقودالاثر. 5- جانبازان 25% و بالاتر و همسر و فرزندان آنان. 6- جانبازان زير 25% و همسر و فرزندان آنان. 7- آزادگان عزيز و فرزندان و همسر آنان. 8- همسر و فرزندان رزمندگان با حداقل شش ماه حضور داوطلبان در جبهه) و يا خانواده شهدا در آزمون پذيرفته‌شده‌اند، در زمان ثبت‌نام، ملزم به ارائه فرم و يا مدركي در رابطه با تائيد سهميه ثبت نامي خويش نمي-باشند و ملاك عمل براي ثبت نام آنان همان عنوان درج شده در فايل ارسالي از سوي اين سازمان مي باشد.

- کلیه دانشجویان مشمول نظام وظیفه  لازم است علاوه بر مدارک مربوط به ثبت نام که در بالا  ذکر گردیده مدارک زیر جهت تشکیل پرونده نظام وظیفه تهیه و به پلیس +۱۰ مراجعه نمایند و فرم ثبت نام اولیه را از پلیس + ۱۰ اخذ و در روز ثبت نام حضوری به همراه داشته باشند.
                 -  دونسخه پرینت فرم تکمیل شده درخواست معافیت تحصیلی (دریافت از مرکز کپی)
                - یک نسخه پرینت تکمیل شده مشخصات فردی مشمول جهت صدور مجوز ثبت نام (دریافت از مرکز کپی)
                - یک نسخه کپی شناسنامه
                - یک نسخه کپی آخرین مدرک تحصیلی